CAR-ROOM er en bilforretning og mødested for bilentusiaster hvor bildrømme bliver opfyldt. Efter mange år i bilbranchen har vi specialiseret os i flexleasing & finansiering af premium biler til både private og virksomheder.

Mød teamet bag CAR-ROOM

JESPER BUCH

Direktør & partner i CAR-ROOM A/S. Med 14 års erfaring i Bilbrancen indenfor både detail salg til private og erhvervsleasing til virksomheder, har Jesper en bred viden og ekspertise til at rådgive kunderne i øjenhøjde.

Direkte tlf. 73 70 65 35
Email: jesper@car-room.dk

ANDERS DYBVALD ASKÆR

Stifter og medejer af CAR-ROOM A/S. Anders er specialist i Leasing og ekspert i segmentet luksusbiler. Han finder præcis den rigtige bil med det rigtige udstyr til den rigtige pris efter 12 års erfaring med import af biler fra Tyskland.

Direkte tlf. 21 78 32 88
Email: anders@car-room.dk

EMIL ARBJERG KRISTENSEN

Emil er ny udklækket student fra Gymnasiet og har stor passion for biler. I hans fritid renoverer han en Porsche 924 og har længe ønsket en dagligdag i bilbranchen. Som salgsassistent i CAR-ROOM er han med til at betjene kunder og håndtere forespørgsler. Kontakt Emil hvis han skal hjælpe dig med en ny bil.

Direkte tlf. 21 35 26 16
Email: emil@car-room.dk

WE CARE FOR CARS
… OG FOR VORES KUNDER

CAR-ROOM er skabt af to gutter som har bilbranchen dybt inde under huden. Vi har klare ønsker til hvordan en bilbutik skal være, og den har vi skabt. Vi vil drive en forretning der nødvendigvis ikke behøver danne rammer for et salg, men en butik der kan være med til at skabe en relation. Vi vil tættere på kunderne, og give vores kunder mulighed for sparring. Vi elsker biler, og vi elsker at snakke om biler. Døren er altid åben for en snak, også selvom at et muligt bilkøb er længere ud i fremtiden. Kom forbi til en snak og en kop kaffe, og nyd de mange flotte biler. Hvem ved, måske er netop en af disse biler din drømmebil.