CAR-ROOM er en bilforretning og mødested for bilentusiaster hvor bildrømme bliver opfyldt. Efter mange år i bilbranchen har vi specialiseret os i flexleasing & finansiering af luksusbiler til både private og virksomheder.

Mød teamet bag CAR-ROOM

ANDERS DYBVALD ASKÆR

Stifter og medejer af CAR-ROOM A/S. Anders er specialist i Leasing og ekspert i segmentet luksusbiler. Han finder præcis den rigtige bil med det rigtige udstyr til den rigtige pris efter 12 års erfaring med import af biler fra Tyskland.

Direkte tlf. 21 78 32 88
Email: anders@car-room.dk

EMIL ARBJERG KRISTENSEN

Partner og leasingrådgiver i CAR-ROOM A/S. Emil har været en del af CAR-ROOM siden begyndelsen og er blevet oplært i specialbilernes verden. Hvad er den rigtige specialbil for dig, og hvordan skal den finansieres klogest muligt, er en af de mange spørgsmål Emil er blevet ekspert i at besvare. Giv ham endelig et ring eller send en mail, så står han altid klar til at hjælpe.

Direkte tlf. 21 35 26 16
Email: emil@car-room.dk

WE CARE FOR CARS
… OG FOR VORES KUNDER

CAR-ROOM er skabt af to gutter som har bilbranchen dybt inde under huden. Vi har klare ønsker til hvordan en bilbutik skal være, og den har vi skabt. Vi vil drive en forretning der nødvendigvis ikke behøver danne rammer for et salg, men en butik der kan være med til at skabe en relation. Vi vil tættere på kunderne, og give vores kunder mulighed for sparring. Vi elsker biler, og vi elsker at snakke om biler. Døren er altid åben for en snak, også selvom at et muligt bilkøb er længere ud i fremtiden. Kom forbi til en snak og en kop kaffe, og nyd de mange flotte biler. Hvem ved, måske er netop en af disse biler din drømmebil.