Hos CAR-ROOM er vi eksperter i leasing og finansiering af luksusbiler. Så uanset hvilken løsning du er på udkig efter, kan vi hjælpe med at finde den rigtige til dig.

FLEXLEASING

MINIMAL BINDING

Flexleasing er ikke længere en ny måde man kan finansiere sin bil på. Det er dog stadig den mest attraktive løsning for langt de fleste der skal ud og handle bil fra mellemklasseniveau (Audi A4)og opefter. Flexleasing behøver ikke kun være løsningen når man skal ud og købe dyr bil, det kan også være til dig som ønsker en billigere bil, men som ikke ønsker at binde alle pengene i en bil. En generel tommelfingerregel er dog at jo dyrere bilen er, desto mere sparer du ved flexleasing. CAR-ROOM tilbyder både flexleasing til private og virksomheder.

SPLITLEASING

SLIP FOR BESKATNING

Splitleasing er løsningen for dig, hvis du gerne vil slippe for beskatning og kører overvejende flest erhvervs km. (Ca.70% og opefter) da splitleasing er en dyrere løsning end almindelig flexleasing, er det typisk også biler i luksus-segmentet der kører på denne ordning. Kontakt CAR-ROOM for rådgivning om splitleasing og om det matcher dine behov.

SÆSONLEASING

SOMMER / VINTER

Sæsonleasing er til dig som ønsker at have en sommerbil, enten som erstatning-eller supplement til helårsbilen. Den typiske sommerbil finder vi i sportsvognssegmentet, hvor det igen betaler sig at flexlease, for at spare afgiftsbindingen, og for at slippe for den tunge kapitalbinding. I den periode hvor bilen ikke bruges, betaler man kun for finansieringen af bilen uden afgift.

FINANSIERING

BILER PÅ FULD AFGIFT

Finansiering er en god løsning til dig der ved at du beholder din bil i 5 år eller mere. CAR-ROOM tilbyder finansieringsløsninger til konkurrencedygtige vilkår – hvad enten det er leasing eller købekontrakt.

I TVIVL OM LEASINGKONCEPT?

Er du i tvivl om leasing er noget for dig – så kontakt os gerne for en uforpligtende dialog. Vi giver en ærlig sparring og rådgivning i øjenhøjde. Det er ikke altid leasing er det mest fordelagtige. Det kommer an på dine behov.