MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster

RING FOR PRIS

Mercedes SLS Roadster (R197)er sammen med SLS Coupé (C197), den første bil der er produceret helt fra bunden af AMG. Tidligere Formel-1 kører David Coulthard assisterede AMG-divisionen under udviklingen af bilen.

SLS står for ”Super Leicht Sport”, og den var tænkt som den spirituelle efterfølger til den legendariske Mercedes-Benz 300 SL Gullwing.

AMG står normalt for at tune almindelige familiebiler fra Mercedes, og laver dem om til voldsomme fartmonstre. Bilerne er dog stadig genkendelige, og for det utrænede øje kan det være svært at se forskel.

Dette problem har SLS ikke, da den fra start har været tiltænkt rollen som den ultimative sportsvogn. Kendere ved at SLS har en halv storebror, som er lavet i samarbejde med Mclaren og Mercedes, den famøse SLR. Denne havde, ifølge AMG´s chefingeniør, dog ikke de samme egenskaber på banen som SLS, så derfor har SLS stået som enhjørningen i Mercedes og AMG´s sportsvognshistorie.

Da SLS blev præsenteret i 2009, var M159, som er motorens interne navn, den mest kraftfulde serieproduceret sugemotor. Den yder 571 Hestekræfter. 0-100 km/t klares på 3,8 sek.

SLS-Roadster er ikke så rendyrket en sportsvogn som Coupé-tvillingen. Du kan til gengæld nyde det fantastiske lydspor fra den brutale 6,2 liters V8, på en måde der hurtigt får dig til at glemme, at den er 0,5 sek. Langsommere rundt på en racerbane end Coupé-versionen. Taget køres ned på 11 sekunder, og den buldrende V8 er klar til at levere terapi til øregangene, helt op til 7.250 omdrejninger i minuttet.

Vi har her et fantastisk eksemplar, med lavt km. Tal og smuk farvekombination som er en Sølvpil værdi.

På netop denne bil, leveres der en garanti for smil på læben.

ØKONOMI

Ydelse pr. måned (eksl. moms)

 DKK

Udbetaling

 DKK

Restværdi (eksl. moms og afgift)

 DKK

Leasingperiode 

 MDR

Købspris (inkl. reg. aftgift)

 DKK

Asset-20

INTERESSERET I BILEN?
Få et  uforpligtende tilbud på leasing eller køb skræddersyet dine behov.  Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

FØLG OS

FACEBOOK    |    LINKEDIN    |    INSTAGRAM    |    YOUTUBE

WE CARE FOR CARS
Hos CAR-ROOM har vi mange års erfaring i leasing & finansiering af biler til både private og virksomheder. Vi importerer biler i Premium segmentet fra hele Europa og sikrer dig tryghed hele vejen.

CAR-ROOM A/S
Lucernemarken 3
5260 Odense

Danmark

Google maps
Åbningstider
Kontakt os

ALL RIGHT RESERVED  © 2020