PORSCHE 911 996 GT2 Clubsport

RING FOR PRIS

Porsche startede GT2-programmet tilbage i 1993, da det var et krav at de racerbiler man brugte i klassen, blev homologeret til gadebilsbrug. GT2´erne var og er, nu som GT2 RS, fortsat den hurtigste bil i Porsches 911-program.

GT2-klassen er baseret på den mere gadebilsvenlige Turbo-version. For at passe bedre til banebrug er der dog flere signifikante ændringer. Strammere undervogn, større bremser, mere aggressiv front og stor hækvinge, samt et interiør hvor de formidable skålsæder gør at man ikke er i tvivl om hvor denne bil er bedst.

Under udviklingen af 996-GT2, som tog 2 år, gik Porsche væk fra at konkurrere i denne klasse, til at skifte over til at konkurrere i GT3-klassen, hvor bilerne er drevet af sugemotorer.

Denne 996 GT2 er en Clubsport, som udover den ”almindelige” GT2, har et racerbur, 6-punktsseler, ildslukker og racerstole som er betrukket i brandsikkert materiale.

Hvis du mangler et pragteksemplar af en 996 i din samling, eller en bil som giver respekt til enhver trackday, så kom forbi og giv denne GT2-Clubsport et kig. Der er garanteret kuldegysninger fra første gang nøglen drejes.

ØKONOMI

Ydelse pr. måned (eksl. moms)

 DKK

Udbetaling

DKK

Restværdi (eksl. moms og afgift)

 DKK

Leasingperiode 

 MDR

Købspris (inkl. reg. aftgift)

 DKK

Asset-20

INTERESSERET I BILEN?
Få et  uforpligtende tilbud på leasing eller køb skræddersyet dine behov.  Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

FØLG OS

FACEBOOK    |    LINKEDIN    |    INSTAGRAM

WE CARE FOR CARS
Hos CAR-ROOM har vi mange års erfaring i leasing & finansiering af biler til både private og virksomheder. Vi importerer biler i Premium segmentet fra hele Europa og sikrer dig tryghed hele vejen.

CAR-ROOM A/S
Lucernemarken 3
5260 Odense

Danmark

Google maps
Åbningstider
Kontakt os

ALL RIGHT RESERVED  © 2020