PORSCHE 964 RS 

RING FOR PRIS

Fra 1989 og frem til december 1993 er det Porsche 911, med den interne betegnelse 964, som man vil eje hvis man skal have en sportsvogn der leverer køreegenskaber som en racerbil, og driftssikkerhed som en Mercedes fra start 90erne.

Da Porsche har produceret så mange fantastiske sportsvogne over tid, kan det være svært at kategorisere dem i en rækkefølge der tilfredsstiller alle Porsche-fans. De fleste er dog enige om at netop denne bil, har en aura og en rendyrkethed, som du ikke finder på samme måde i en moderne GT3 med PDK.

Det lettede svinghjul som giver den karakteristiske motorgang, som vidner om at der ikke er tale om et letkørt og venlig familiebil. M64/03, som er den interne betegnelse yder 260 Hestekræfter. Sammen med G50/10 gearkassen, sender den RS´eren til 100 km/t på 5,5 sek. Den når 261 km/t på toppen.

964 RS er en hardcore køremaskine, der belønner den dygtige chauffør og straffer dem der ikke respekterer den. Dens specifikationer skræmmer ikke en moderne ”Hot hatch”, men dens intensitet får en Audi RS til at skamme sig over deres fælles betegnelse.

RS´eren følger Porsches tradition med at tage mere for mindre. Bilen er strippet for udstyr, og har i stedet fået monteret racerstole, tyndere glas, en aluminiums kølerhjelm, Magnesium fælge og selv svejsningerne blev gjort anderledes end i den normale 964, for at spare vægt. Det samlede vægttab udgør cirka 120 kg. Ifht. En normal Carrera 2.

Vores eksemplar er 1 af 2405 produceret, som står i en klassisk farvekombination og i en fantastisk stand. En bil som med stor sandsynlighed kan indgå i enhver Porsche-samling, og blive ejerens kronjuvel.

ØKONOMI

Ydelse pr. måned (eksl. moms)

 DKK

Udbetaling

 DKK

Restværdi (eksl. moms og afgift)

 DKK

Leasingperiode 

 MDR

Købspris (inkl. reg. aftgift)

 DKK

Asset-20

INTERESSERET I BILEN?
Få et  uforpligtende tilbud på leasing eller køb skræddersyet dine behov.  Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

FØLG OS

FACEBOOK    |    LINKEDIN    |    INSTAGRAM

WE CARE FOR CARS
Hos CAR-ROOM har vi mange års erfaring i leasing & finansiering af biler til både private og virksomheder. Vi importerer biler i Premium segmentet fra hele Europa og sikrer dig tryghed hele vejen.

CAR-ROOM A/S
Lucernemarken 3
5260 Odense

Danmark

Google maps
Åbningstider
Kontakt os

ALL RIGHT RESERVED  © 2020