BMW Z8 4,9 Roadster

SOLGT

BMW Z8, eller E52, som er dens interne navn, er en af de mest elegante BMW´er der har forladt fabrikken i München. Bilen blev håndbygget og der blev produceret i alt 5.703 eksemplarer. 2.543 til det nord-amerikanske marked og 3.160 til resten af verdenen.

Danske Henrik Fisker stod for designet af bilens smukke ydre. De fleste vil dog formentlig huske Z8 som Bond-bil i The World Is Not Enough, hvor den ender sine dage ved at blive skåret midtover af en helikopter. Udover tabet af flere biler, så kostede det BMW, 80 mio. Pund at få James Bond til at have deres biler som firmabil over 3 film i 90´erne.  

Z8 har en legendarisk 4,9l V8-motor, som den deler med den mere ”almindelige” BMW E39 M5. S62, som motoren hedder blandt kendere, yder 400 Hestekræfter. Officielt sender den Z8´eren til 100 km/t. på 4,7 sek., dog er flere uofficielle målinger helt nede omkring 4,2 sek. Den er begrænset til 250 km/t, uden begrænser når den 290 km/t.

Normalt ser man at bilfabrikkerne genbruger mange dele til deres topmodeller, eller andre mærker de ejer. Fx Lamborghini der bruger et Audi-navigationsanlæg. Z8´eren er helt sin egen, hvor kun knapperne til sædevarmen kan findes i andre mere dødelige BMW´er.

En af mange fede detaljer på Z8, er at baglygterne er neonlys, som reagerer hurtigere end den klassiske pære. Det giver samtidig et flottere og skarpere lys.

Vores bil er et fantastisk flot eksemplar med fuld dansk afgift. Den står klar til at få plader på, og klar til at dominere de danske veje, med en aura som de fleste andre sportsvogne kun kan drømme om.

ØKONOMI

Købspris (inkl. reg. aftgift)

 DKK

Asset-20

INTERESSERET I BILEN?
Få et  uforpligtende tilbud på leasing eller køb skræddersyet dine behov.  Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

FØLG OS

FACEBOOK    |    LINKEDIN    |    INSTAGRAM

WE CARE FOR CARS
Hos CAR-ROOM har vi mange års erfaring i leasing & finansiering af biler til både private og virksomheder. Vi importerer biler i Premium segmentet fra hele Europa og sikrer dig tryghed hele vejen.

CAR-ROOM A/S
Lucernemarken 3
5260 Odense

Danmark

Google maps
Åbningstider
Kontakt os

ALL RIGHT RESERVED  © 2020