BMW Z4M Roadster

RING FOR PRIS - Kun seriøse henvendelser

Denne generations Z4 er den fjerde i rækken af BMW´s Z-serie, som består af deres 2-personers sportsvogne. Dens forgængere består af BMW Z1, Z3 og Z8.

 

BMW Z4 Roadster, E85 i BMW´s interne betegnelse, har ligesom sin mere prominente storebror, Z8, et dansk islæt. Danske Anders Warming kreerede i perioden 1998-1999 linjerne til det der skulle ende med at blive Z4 Roadster. Bilen ramte markedet første gang i november 2002.

 

I 2006 blev Z4´eren faceliftet. Sammen med faceliftet blev det muligt at købe bilen i coupe-version. For de fleste er det dog af størst betydning, at BMW´s M-afdeling langt om længe fik fingrene i Z4.

 

Z4M er drevet af den legendariske S54 motor. 343 HK og 8.000 omdrejninger i en rækkesekser– mere behøves ikke. En motor som tidligere nød stor beundring og succes i E46 M3. BMW var ikke klar til at sende S54 på pension, den skulle være med til at skabe endnu en fantastisk sportsvogn. Den var med til at give Z4´eren det der skulle til for, at lave en sportsvogn som på tidspunktet blev rost for at være en af de sjoveste 2-personers biler på markedet.

 

Z4M Roadster er en sjælden størrelse. Fra 2006-2008 blev der produceret i alt 5.070 eksemplarer, hvor langt størstedelen, 3.042, endte på det Nord-amerikanske marked.

 

Vores bil står i den fantastiske M-farve, Phoenix-gul, med den matchende Kiwi-læderstue. En unik og fantastisk flot kombination, som virkelig kommer til sin ret i en sportsvogn som denne. Der er på verdensplan kun produceret 6 biler i denne farvekombination, hvilket garanterer, at du nok ikke finder en magen til på villavejen.

 

Z4M er en overset perle, der den dag i dag stadig giver mere indlevelse end mange af dens moderne konkurrenter. Her i et eksemplar med lavt km. tal. enten klar til at køre sommeren i møde, eller som investeringsbil. Ligegyldigt hvad man bruger den til, så giver dens udseende og køreegenskaber et smil på læben.

ØKONOMI

Ydelse pr. måned (eksl. moms)

 DKK

Udbetaling

 DKK

Restværdi (eksl. moms og afgift)

 DKK

Leasingperiode 

 MDR

Købspris (inkl. reg. aftgift)

 DKK

Asset-20

INTERESSERET I BILEN?
Få et  uforpligtende tilbud på leasing eller køb skræddersyet dine behov.  Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

FØLG OS

FACEBOOK    |    LINKEDIN    |    INSTAGRAM    |    YOUTUBE

WE CARE FOR CARS
Hos CAR-ROOM har vi mange års erfaring i leasing & finansiering af biler til både private og virksomheder. Vi importerer biler i Premium segmentet fra hele Europa og sikrer dig tryghed hele vejen.

CAR-ROOM A/S
Lucernemarken 3
5260 Odense

Danmark

Google maps
Åbningstider
Kontakt os

ALL RIGHT RESERVED  © 2020